Easter Soul handlar om att motvilligt ta en för hela laget, dra på sig offerkoftan, bli syndabocken och att vilja säga att man inte är en frälsare för det finns ingen frälsning att vänta.
Allt arrangemanget till melodisk rock med skön blues-känsla, där texten och melodin får stå i centrum för Vargen.

Följ på Apple Music

Om singeln berättar artisten:

”Människor har i alla tider letat efter tecken, budskap och svar från något eller någon på att det finns en bättre tillvaro i detta eller nästa liv eller trott på att någon form av förlösning ska komma, genom jordens undergång, revolution eller frälsning.

Det kan gå överstyr så som det till exempel gjorde när Charles Manson tolkade dolda budskap i Beatles, som han såg som apokalypsens fyra ryttare, vita album om att han och hans anhängare hade rätt och skyldighet att mörda rika.”

Bakom Vargen hittar vi Reine Johansson, Hallänningen som tolkat både Bob Dylan och Dan Andersson. Just nu jobbar han mot sitt självbetitlade album som släpps den 10:e November och Easter Soul blir då sista singeln inför det dimper ner i vår streamingtjänst.

Vargen

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011