Vår tvåfaldigt krönta Eurovision-queen ger sig snart ut på europaturné och vad passar då bättre än ny musik?
Singeln Is it love fortsätter utforska de orientaliska toner som hördes i Tattoo. Liksom alltid är Loreens röst en otrolig kraft men själva låten hamnar i det något generiska, underskatta dock aldrig kraften i en repetitiv catch fraise. Med det sagt kanske Is It love blir en riktig dunderhit för sångerskan. Låtens effektiva speltid gör i alla fall att jag playar en gång extra redan efter första lysningen. Såhär säger artisten själv om släppet;

Favoriter Apple Music

”’Is it love föddes från en plats av att söka klarhet, det är en låt som beskriver och begrundar en kärlek som är så djup men samtidigt fylld av förvirring. Den handlar om att inse att för att skapa en djupare förståelse av dig själv måste du acceptera livets dualitet, att förvirring och klarhet går hand i hand och är lika viktiga. För att uppleva djupet av sann kärlek, både till dig själv och till andra, måste du acceptera och uppleva djupet av smärta.”

Loreen

Loreen

Vad tyckte du?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.