Vår tvåfaldigt krönta Eurovision-queen ger sig snart ut på europaturné och vad passar då bättre än ny musik?
Singeln Is it love fortsätter utforska de orientaliska toner som hördes i Tattoo. Liksom alltid är Loreens röst en otrolig kraft men själva låten hamnar i det något generiska, underskatta dock aldrig kraften i en repetitiv catch fraise. Med det sagt kanske Is It love blir en riktig dunderhit för sångerskan. Låtens effektiva speltid gör i alla fall att jag playar en gång extra redan efter första lysningen. Såhär säger artisten själv om släppet;

Följ på Apple Music

”’Is it love föddes från en plats av att söka klarhet, det är en låt som beskriver och begrundar en kärlek som är så djup men samtidigt fylld av förvirring. Den handlar om att inse att för att skapa en djupare förståelse av dig själv måste du acceptera livets dualitet, att förvirring och klarhet går hand i hand och är lika viktiga. För att uppleva djupet av sann kärlek, både till dig själv och till andra, måste du acceptera och uppleva djupet av smärta.”

Loreen

Loreen

Vad tyckte du?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011