Detta var ju väldigt charmigt och lekfullt.
Kokoskatten är en duo som skriver låtar för barn och deras vuxna. Låtar som bygger på dagens moderna musiklandskap, men med texter som kan tilltala barn, vilket gör det till något av generationsöverskridande musik.

Svensk Pop Apple Music

Att det funkar oväntat bra och brett märker du på nya singeln Doft top notch, som handlar om bakning. Allt producerat som en blinkning till Beastie Boys med ett tungt hiphop-beat. Resultatet må vara bara vara 80 sekunder, men det är tillräckligt för att du ska få ett leende på läpparna och känna suget efter en varm äppelpaj.

Kokoskatten

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011