Efter singlarna Star och Runaway baby är det snart dags för Lowheart att släppa albumet Honeymoon Is Over den 13:e Oktober. Men innan själva albumet släpps får vi singeln How funny, som släpps idag.

Följ på Apple Music

How funny bjuder oss på bitterljuv synthpop och är en hjärtskärande berättelse om att tappa bort sig själv i en relation. Texten är ärlig och osminkad och speglar en inre kamp medan kärleken sakta tappar sin glans. Samtidigt finns det en touch av humor, det ironiska i att förneka eller ignorera andras råd för att sedan plötsligt inse att de hade rätt. Just den där insikten som många kan behöva i en relation för att ta steget att gå vidare.

Produktionen är snyggt uppmålad med synthar i ett luftigt elektroniskt ljudlandskap. Jag fick lite Erasure-vibbar av arrangemanget och det är ju det bästa.

Lowheart

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011