Molly Hammar står för ledmotivet till den svenska katastroffilmen Avgrunden som nu går på bio, som också är en av de dyraste filmer som gjorts i Sverige. Deep down heter låten och är en vacker pianodriven popballad som förstärks med snygga stråkar och framförallt Mollys magiska röst. Det är en av de där klassiska gåshudsballader som bara någon av Mollys kaliber kan leverera.

Favoriter Apple Music

Om singeln berättar Molly:

”Efter att ha fått se ett utkast av filmen så blev jag direkt otroligt inspirerad och ville skriva en låt som spelar på både de mäktiga miljöerna och den starka känslan i filmen. Jag blev drabbad av den och när jag skriver melodierna tillsammans med Jocke Berg så blir det oftast så – drabbande och enligt mig, mäktigt. Låten handlar om att försöka rädda något som kanske är för sent att rädda.”

Molly och Jocke har skrivit Deep down tillsammans med Jim Ouma.

Molly Hammar

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011