En feel good-låt om heartbreak?
Ja, det är precis det vi får när AunA här släpper singeln Forever running. En låt som handlar om det bitterljuva i obesvarad kärlek. Att man inte kan träffa rätt alla gånger (ibland känns det till och med som att man aldrig gör det), men att det i AunAs fall inte låter det avskräcka henne från att fortsätta jaga kärleken.

Svensk Pop Apple Music

Forever running är härligt medryckande i stilen med sin sköna melodi och arrangemang. En låt som absolut känns mer lycklig än bitter. Något som förstärker känslan i texten.
Singeln är skriven av sångerskan tillsammans med Simon Vågbratt och Serina Edvinsson.

AunA är en artist och låtskrivare från Uppsala som debuterade 2020 med singeln Anywhere you go. Sedan dess har hon släppt en knippe singlar och Forever running föregicks av Bleeding for 2 som hon släppte i våras.

Men nu tycker jag att du lyssnar på Forever running här nedan.

AunA

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011