Moby ligger inte på latsidan. Genom hans nystartade bolag Always Centered At Night har artisten släppt en hel del spännande samarbeten under året. Denna gång är det den Londonbaserade sångaren J.P. Bimeni som bjudits in för att framföra singeln Should sleep. En hyllning till 80-talets underjordiska dansmusikscen i New York City.

Popmuzik Podcast

Should sleep är lekfull och skönt groovy om man så vill. Bimeni souliga röst är lite pricken över i:t till Mobys produktion som andas nutid och dåtid i en perfekt mix.

Videon till Should sleep är regisserad av Moby och Mike Formanski. Här får vi uppleva både J.P. Bimeni och Moby i sina rätta element och på sina lyckliga platser: Moby i sin hemmastudio, där han spelar en mängd olika instrument med sin hundkamrat Bagel i närheten, och J.P. i New Orleans, omgiven av naturen när han sjunger och dansar. Precis som låten skapades även videon på två olika platser, men bildar ändå en sammanhängande och livfull enhet.

Du ser och hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Gareth Nugent – Even mountains fall
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.