Moby ligger inte på latsidan. Genom hans nystartade bolag Always Centered At Night har artisten släppt en hel del spännande samarbeten under året. Denna gång är det den Londonbaserade sångaren J.P. Bimeni som bjudits in för att framföra singeln Should sleep. En hyllning till 80-talets underjordiska dansmusikscen i New York City.

Följ på Apple Music

Should sleep är lekfull och skönt groovy om man så vill. Bimeni souliga röst är lite pricken över i:t till Mobys produktion som andas nutid och dåtid i en perfekt mix.

Videon till Should sleep är regisserad av Moby och Mike Formanski. Här får vi uppleva både J.P. Bimeni och Moby i sina rätta element och på sina lyckliga platser: Moby i sin hemmastudio, där han spelar en mängd olika instrument med sin hundkamrat Bagel i närheten, och J.P. i New Orleans, omgiven av naturen när han sjunger och dansar. Precis som låten skapades även videon på två olika platser, men bildar ändå en sammanhängande och livfull enhet.

Du ser och hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011