Emotionellt, gripande och igenkännande. Det är känslan i alla fall jag får när jag lyssnar till nya singeln Home is where the hurt is med LANY.
Låtes tema är bygd kring sångaren Paul Jason Kleins flytt från Oklahoma till Los Angeles. Hur han lämnade sitt bagage bakom sig för att jaga sin dröm på västkusten. En resa många gör och en resa som alltid betyder att något lämnas bakom en. Här snyggt illustrerat i musikvideon som spelas upp baklänges.

Följ på Apple Music

Home is where the hurt is är tagen från duons kommande femte album I Really Hope So, som släpps den 29:e September.

Duon träffar Apple Musics Zane Lowe för en intervju som du kan lyssna på via länken.

LANY

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011