Emotionellt, gripande och igenkännande. Det är känslan i alla fall jag får när jag lyssnar till nya singeln Home is where the hurt is med LANY.
Låtes tema är bygd kring sångaren Paul Jason Kleins flytt från Oklahoma till Los Angeles. Hur han lämnade sitt bagage bakom sig för att jaga sin dröm på västkusten. En resa många gör och en resa som alltid betyder att något lämnas bakom en. Här snyggt illustrerat i musikvideon som spelas upp baklänges.

Dolby Atmos

Home is where the hurt is är tagen från duons kommande femte album I Really Hope So, som släpps den 29:e September.

Duon träffar Apple Musics Zane Lowe för en intervju som du kan lyssna på via länken.

LANY

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.