Norska Eline Roa är känd från programmet The Voice, där hon vann hela befolkningens hjärtan med sin vackra stämma. Du har även hört henne här i bloggen när hon släppte singeln I am done för ett par år sedan. Efter att ha signat med Warner Music släpper hon nu singeln Ambitions, som är en riktigt stark tolkning av Donkeyboys låt.

Skicka in din musik

Jag växte upp med låtarna från Donkeyboy, och en dröm gick i uppfyllelse när en helt ny version av Ambitions föddes. Eftersom jag även jobbar med bröderna Sundberg och Rat City är det extra roligt att göra den här versionen. Låten handlar om att ha stora drömmar och ambitioner, därför är den fortfarande lika aktuell idag som den var 2009. Den nya versionen uppfattas som en ny låt, men budskapet är fortfarande detsamma – att inte låta någon stoppa dig från att nå dina mål.

Eline Roa

Det känns som ett smart drag att presentera denna unga talang med något som vi alla känner igen, fast gjort med en unik twist. Eline säger själv att hon har flera låtar på gång och dom hoppas jag innerligt att vi snart får hör.

Eline Roa

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011