Om du vill ha härligt pulserande elektropop med en ung spännande artist så är I am done verkligen låten för dig. Med upplyftande production och en melodi som träffar mitt i prick sjunger den 15-åriga Eline Roa Gran om bruten vänskap, misstag och om förlåtelse när sångerskan belyser vikten av att kommunicera med varandra. Jag tyckte ju detta var sjukt bra och Eline håller verkligen den norska pop-fanan högt i kölvattnet efter akter som Dagny och Sigrid.

Eline Roa är som sagt 15 år och kommer från Drammen i Norge. Hon var med i gruppen 4everU och vann Melodi Grand Prix Junior 2018 med låten Forandring. Efter det har hon bland annat släppt en knippe singlar på norska under eget namn samt turnerat i hemlandet.
Med I am done skulle jag säga att Eline definitivt blivit ett namn att börja hålla ögonen på även här i Sverige. Så klicka igång låten här nedan och släng in den i din spellista. För detta vill du inte missa.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply