Selena Gomez konstaterar ganska upprymd och glatt att hon är Single soon.
Frågan är hur hon ska göra det? Lägga en lapp i hans jacka eller kanske över telefon? I vilket fall är det dags att fira friheten och det faktum att den person som snart är ett ex är den som får ta den stora smällen.

Popmuzik Lover

Skönt befriande ändå att sjunga om att man ska göra slut och att det uppenbarligen kan vara en lika pirrande känsla som att bli ihop med någon.
I videon festar Selena loss med väninnorna och lever ut det nya livet som snart singel.

Selena Gomez

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.