Singer-songwritern Tommy Fredvang från Stavanger i Norge ger oss här den emotionella balladen Ikkje gå. En vacker och innerlig låt som fångar känslan när man behöver säga farväl till någon, fast man inte vill.

Popmuzik Lover Patreon

Tommy levererar en text som berör och han gör det med ett sådan uttryck och sorg i rösten att man inte kan bli annat än tagen av framförandet. Lägg sedan till det avskalade arrangemanget som bygger på akustisk gitarr för att verkligen lyfta fram Tommys ord om en relation som faller samman för oss.

Ikkje gå byggdes på historien av en vän som gick igenom en skilsmässa efter 22 år äktenskap, vilket också gör texten än mer personlig.
Låten skrevs sedan tillsammans med Espen Gulbrandsen och du hör det fina resultatet här.

Tommy Fredvang

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011