Man skulle kunna tro att SHY Martins debutalbum late night thoughts egentligen är artistens andra eller tredje platta. Särskilt med hänsyn till mängden kvalitativ musik artisten släppt sedan debuten 2017. Med andra ord är det utan tvekan på tiden att musikskaparen får visa upp en helhet som representerar hennes talang.

Popmuzik Lover Patreon

Med laserprecision och skicklighet snickrar SHY på late night thoughts ihop ett album som inte bara berör på djupet, utan även särskiljer henne från all pop-konkurrensen. Genom att transparent och ärligt skildra sina innersta tankarna skapar artisten något som känns relaterbart och uppriktigt.
Shy Martin tar upp viktiga ämnen som psykisk hälsa – och ohälsa, berör ämnen som medicinering och utbrändhet, samt reflektioner om att växa upp och bli äldre. Att skildra så samhällstunga ämnen genom popmusik är hårfint, hennes pop-kollegor har många gånger försökt men tenderar ofta att bli klyschiga och fastna i fack av upplyftande tillrop, Shy håller sig dock långt borta från detta. Ett modigt val som istället gör hennes musik unik och visar att livet inte alltid är så lätt eller att lösningen är att bita ihop, börja med “self-help” litteratur eller skrattkurser.

SHY Martin må ha författat några av de största hitsen på marknaden, men när det gäller hennes egna artisteri är hon en pionjär för att vara sann mot sina känslor och sitt unika uttryck.

SHY Martin

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011