Fairground Factory bjuder oss än en gång in till sin 80-talsvärld.
Denna gång i form av en klassisk ballad som är tredje delen i en trilogi. Efter singlarna Happiest clown in town och The mask får vi här Still alive. Tre låtar som handlar om psykisk ohälsa där de två första låtarna handlade om att visa upp en fasad – en mask – mot omvärlden som då inte såg hur man mådde inombords, medan den senaste låten nu handlar om att tagit sig igenom den svåra tiden och äntligen få må bättre inombords.

Skicka in din musik

”Texterna är ”based on a true story” och de var tunga att skrivas. Men kanske kan de vara till hjälp för någon lyssnare… Det kan vara en tröst att veta att man inte är ensam om att överleva livet…”

Fairground Factory

Produktionen är mjuk och varm med de där tidstypiska syntharna och pampiga gitarrerna. Jag älskar ju både det nostalgiska i känslan, men också det stora med en tvättäkta 80-talsballad.

Fairground Factory

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011