Fairground Factory ger oss en klassisk 80-talsballad med symfonisk arrangemang i form av singeln The Mask. Det är verkligen sjukt snyggt och fylligt arrangemang denna gång. Det känns som duon hittat helt rätt i ljudbilden med en mer symfoniskt produktion. För visst känns det hela väldigt lyxigt?

Följ på Apple Music

The Mask i sig handlar om att leva med psykisk ohälsa och måste hålla upp en fasad för att det ska bättre ut från utsidan än det kanske är. Det handlar i första hand om att stigmat kring psykisk ohälsa är så stort och det hade kanske varit lättare för folk att få ta av sig masken och vara den de är och vi finns där för den istället för att personen behöver trycka tillbaka sig själv.

Fairground Factory

Vad tyckte du?
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011