Inledningen av Happiest clown in town känns som hämtad från ett album med Chicago i mitten av 80-talet. Det en härligt nostalgisk känsla att få lyssna på de där tidstypiska syntharna. Det är som David Foster själv varit med i studion hos Fairground Factory för att skapa låten. För även om låten är sprillans ny känns arrangemanget och stilen lika bekant som ens egna hem. Mys.

Popmuzik Lover Patreon

Låten i sig handlar om att sätta på sitt gladaste ansikte för att visa att allt är bra utåt, för att det är lättast så. Man är den som tröstar, får andra att må bättre. Men ingen vet egentligen hur sorgsen clownen är… När ridån gått ner och lamporna slocknat är man alltid ensam, med sin egna sorg inombords.

Så njut lite vemodigt till denna underbara musikaliska tidsresa tillsammans med Fairground Factory.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011