Elise Palmer är en 25-årig artist från sydöstra London. Hennes förmåga att skapa trollbindande pop med starka melodier är något som resulterade i att förra singeln Baby girl lyssnats på över 40 000 gånger.

Skicka in din musik

Nu är artisten tillbaka med Golden hour. Här sparar hon inte på krutet och till programmerade elektroniska trummor, stora körer och svallande syntar andas singeln frihet. Vilket är helt i samklang med artistens önskan.

”Låten ska ge den där frihetskänslan som kommer med sommaren. När drinkarna flödar och du är med din speciella person, åker på roadtrips och stannar ute sent när himlen är gyllene. Det är därför titeln är Golden hour.”

Elise Palmer

Som en hymn till att skapa minnen under årets varmaste månader fångar Golden Hour verkligen känslan av sommar och ljumna brisar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011