Sångerskan Tati Vici från Las Vegas i USA ger oss en härligt upplyftande singel med Confetti, som du kan lyssna på här i bloggen.

Skicka in din musik

Med en medryckande produktion och smittsam melodi tar sångerskan med oss ut på dansgolvet i form av denna sommarhit. En låt vars budskap är hoppfull och fylld av glädje, vilket alltid är en bra sak i min bok.

Låten i sig skrev Tati Vici under panden. Medan samhället stänges ner och folk blev fast i sina hem fann Tati tröst i musiken, kanaliserade sina känslor och längtade efter normalitetens återkomst till skapandet av Confetti. Det blev en hoppfull låt om en ljusare framtid som vi nu kan uppleva och dansa till.

Tati Vici

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011