Sångerskan Tati Vici från Las Vegas i USA ger oss en härligt upplyftande singel med Confetti, som du kan lyssna på här i bloggen.

Popmuzik Lover

Med en medryckande produktion och smittsam melodi tar sångerskan med oss ut på dansgolvet i form av denna sommarhit. En låt vars budskap är hoppfull och fylld av glädje, vilket alltid är en bra sak i min bok.

Låten i sig skrev Tati Vici under panden. Medan samhället stänges ner och folk blev fast i sina hem fann Tati tröst i musiken, kanaliserade sina känslor och längtade efter normalitetens återkomst till skapandet av Confetti. Det blev en hoppfull låt om en ljusare framtid som vi nu kan uppleva och dansa till.

Tati Vici

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.