Det är söndag och Sebastian är tillbaka från sin välbehövliga semester. Här kommer tio nya popfavoriter att sätta tänderna eller era öron i. 🎧

Favoriter Apple Music

Calvin Harris + Sam Smith – Desire

Sebastian: Calvin förutsätter utforska techno och trance-trenden. Den här gången plockar producenten in sin stående kollaboratör Sam Smith och resultatet är hypnotiserande. 

Judith Timan – Perfect on paper

Johan: Lekfullt och medryckande med skön funkig känsla bjuder Judith oss på med nya singeln Perfect on paper. Om två personer som verkligen är perfekta för varandra på just papperet, men inte i verkligheten. Denna låt är dock perfekt för dig spellista, det kan jag garantera. 

Grant Knoche – Out of the blue

Sebastian: Med en popig vaggvisa landar Grant Knoch på svenska New Music Friday och blir förhoppningsvis ett namn som även börjar få spridning bland svenska folket. Det här är en en blivande popstjärna med unik point of view. 

Mikäel – IKON

Johan: En ung tjej saknar och längtar efter en vuxen idol. Drömliknande och vackert arrangemang och en text som är snyggt målande av Mikäel, samtidigt som den berör och tar en tillbaka till en annan tid. Popmagi!

Cornelia Jakobs – Need you now 

Sebastian: Cornelia Jakobs har potential att slå stort i hela världen och med nya låten visar hon på sin grymma låtskrivare-talang när hon ger oss den egenskrivna melankoliska Need you now. 

MAD KAI – Glorious

Johan: Med sin suggestiva känsla till en läckert elektroniskt arrangemang träffar duon MAD KAI verkligen rätt med nya singeln Glorious. Det är filmisk pop där synthar och rytmer tillsammans med sången blir till en käftsmäll.

Felicia Takman – De hade vart slut 

Sebastian: En något rockigare Felicia ger oss den sköna De hade vart slut med krispiga gitarrer och läckra vokaler. Helt klart en bubblare som lovar gott för artistens kommande kapitel. 

Petra Marklund – Ocean of love

Johan: Marklund tar med oss ut på det glittrande dansgolvet i denna discohit som även får sätta temat på årets Stockholm Pride. Det är Kylie-doftande disco som kommer att göra Pride-kortegen genom huvudstaden till en riktigt fest.

Carly Rae Jepsen – Psychedelic Switch 

Sebastian: Shit va skön! Carly är tillbaka med ett helt nytt album som får en att vilja hoppa högt. Fokussingeln är helt klart en sån där feel-good no worries låt som vänder vilken dålig dag som helst. 

Cherrie – LESS

Johan: Cherrie följer upp Svarta moln från Songland tidigare i år och ger oss en emotionell och samtidigt ögonblicklig hit om saknad och ensamhet. Behaglig produktion och ett starkt uttrycket ger gåshud.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011