Efter att ha släppt singeln Oceanae (flowing the high waves) tidigare i höstas är nu Color Mind aktuella med singeln Julia. Med en medryckande och upplyftande produktion med stark pianomelodi och vissling fångar låten omedelbart ens intresse. Vissling är ju alltid en smittsam sak att ha med i låtar. Saken var den att just pianoackordet och visslingen tillsammans med refrängen kom till sångaren Jesper Forsberg under en dröm. Bra sätt att bli inspirerad på.

Svensk Pop Apple Music

Om själva låten berättar Jesper:

Julia handlar om naivitet och kärlek, hur det är att vara ung och känslan av att sväva på moln, samtidigt som man vet att man inte har en chans på den man vill ha.”

Kul kuriosa: Power-delen hade från början varit tänkt att innehålla en monolog istället för sång, och Jesper frågade Ivan Doroschuk i Men Without Hats ifall han kunde tänka sig att spela in sin röst. Tyvärr tackade han nej. Men extrapoäng för att faktiskt frågat, säger jag.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011