Darin bjuder ut oss på dansgolvet på EP:n My Purple Clouds.
Borta är de smäktande balladerna som bland annat gav honom en av sina största hits i form av En säng av rosor. Här är det istället en frigjord och lite lössläppt Darin som släpper alla hämningarna på dansgolvet och i sängkammaren. Att artisten på senaste tid verkligen sprängt garderoben som hållit honom fången i så många år är både uppfriskande och väldigt popigt. Jag gillar som sagt den nya och något kaxiga Darin som vågar spela ut sin sexualitet.

Skicka in din musik

Vi har ju redan hört den George Michael-doftande Satisfaction, som kan vara det sexigaste Darin gjort. Sedan den funkiga och trånande Can’t stay away samt den Stuart Price-producerade discohiten Superstar. Tre låtar som jag personligen spelat en hel del sedan de släppts.

På My Purple Clouds får även två helt nya låtar.
Den The Weeknd-doftande Give you up känns modern och lite suggestiv i produktionen. Lite mörkare text som går låten perfekt för de sena timmarna på dansgolvet.
Den avslutande nya låten är Memories. Även här funkig disco med en inledning som fick mig att tänka på Justin Timberlake. Här får vi definitivt samlingens absolut starkaste refräng skulle jag säga.

Att Darin gått all in på dansgolvet för att ge oss en färgsprakande samling låtar är som en tidig julklapp. Det är som sagt en klart roligare och sexigare sida av Darin som lever ut till 100%.
Jag älskar det!

Följ Darin på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011