Claire Richards från Steps bjuder in självaste Andy Bell från Erasure för att damma av ABBAs klassiker Summer night city från 1978.
Den nya låten är tagen från Claires kommande coveralbum Euphoria som släpps den 25:e Augusti.

Svensk Pop Apple Music

Summer night city är definitivt en av mina personliga favoritlåtar med ABBA, men just denna version var väl kanske inte den mest spännande jag hört om jag ska vara helt ärlig. Men passande att släppa den under sommaren för att ladda inför albumet och det kan ändå funka ute på dansgolvet på G-A-Y under sommaren. Det är ju helt klart för oss i bögpubliken detta är format för. Ingen tvekan om saken.

Personligen tycker jag det var kul att Andy Bell bjöds in till denna. Han är ju stort ABBA-fan och Erasure blåste ju liv i ABBA när de släppte EP:n ABBA-Esque 1992 som då tog över topplistorna världen över. Var det någon som skulle göra denna låt med Richards, så var det väl han.

Claire Richards

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011