Det är äntligen söndag och med det är det dags att lista några popfavoriter bland veckans releaser. Håll till godo.

Popmuzik Lover Patreon

The Scarlet Opera – That kind of woman

Det är camp och det doftar Queen över nya singeln That kind of woman med The Scarlet Opera. Jag älskar ju denna grupp som känns som en frisk fläkt över både pop och HBTQ-scenen. Även resten av 2023 kan bli ett bra Opera-år känns det som.

Noak Hellsing – Enemy

Emotionellt och vackert blir det när Noak Hellsing levererar balladen Enemy. Luftig och mjukt med känslorna på utsidan. Imponerande. Precis som sångarens tidigare singlar inför kommande EP:n varit.

Zayn – Love like this

Läckert och rytmiskt blir det när ex One Direction-medlemmen Zayn äntligen är tillbaka med ny musik. Love like this känns som en rätt balans mellan rytmiskt dansant och hitiga melodier.

Khazali – Magic

Mjuka beats och starka melodier målar upp denna imponerande poplåt av den London-baserade artisten Khazali. En av de där låtarna som verkligen fastnade vid första lyssningen och som jag njuter av varje gång den kommer på i min spellista.

Matt Wills – White dress

Denna luftiga och drömliknande popballad träffade precis rätt för mig. Så snyggt uppmålat och emotionellt framfört. Gåshud utlovas.

London Grammar & CamelPhat – Higher

London Grammar och CamelPhat tar med oss ut på dansgolvet med nya singeln Higher från samlingen The Remixes. Tung produktion där Hannah Reids mjuka röst blir en snygg kontrast till beatsen. Man vill ju bara gå ut och klubba när man hör låten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011