Omslag

Oh, funk-popiga Carola. Jupp, det är precis det vi får när Carola ger oss en ny låt som hon premiärspelade under gårdagens Allsång På Skansen. Med just funkig och dansant produktion kryddad av discostråkar som tillsammans med en härlig må-bra-känsla visar Carola att hon efter 40 år som artist fortfarande kan leverera bra poplåtar. Jag tyckte detta ändå var oväntat skönt.

Popmuzik Podcast

Händer upp är skriven av sångerskan tillsammans med Carl Wikström Ask och Adéle Cechal. Extra plus för Fångad av en stormvind-fläkten på singelomslaget. Någon tänkte verkligen till där måste jag säga.

Vill du istället ha den mer nostalgiska Carola, men ändå med ett uppdaterad sound, så har Nause gjort en remix av låten Främling. Allt för att få gång 40-årsfesten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011