Jesse Pringle är en artist från Kansas City som har en historia både som atlet och filmskapare. För sin musik hämtar han inspiration från akter som AkonEaglesPink FloydDeadmau5 och The Weeknd för att nämna några.

Skicka in din musik

Nu är Jesse aktuell med singeln Other side. En elektronisk poplåt som färgats av vemodiga gitrarrer och sköna R&B-beats. Över produktionen levererar sångaren en ärlig och sårbar text om att brottas med mental ohälsa, att lyfta sig själv och mänskliga beteenden.
Det är ett fängslande resultat som både imponerar med sin dynamiska produktion signerad Mari Tang och med sin starka melodi. Miss inte.

Jesse Pringle

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011