Jesse Pringle är en artist från Kansas City som har en historia både som atlet och filmskapare. För sin musik hämtar han inspiration från akter som AkonEaglesPink FloydDeadmau5 och The Weeknd för att nämna några.

Svensk Pop Apple Music

Nu är Jesse aktuell med singeln Other side. En elektronisk poplåt som färgats av vemodiga gitrarrer och sköna R&B-beats. Över produktionen levererar sångaren en ärlig och sårbar text om att brottas med mental ohälsa, att lyfta sig själv och mänskliga beteenden.
Det är ett fängslande resultat som både imponerar med sin dynamiska produktion signerad Mari Tang och med sin starka melodi. Miss inte.

Jesse Pringle

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011