Lucky Iris är en duo från Leeds som består av Maeve Florsheim och Jasper Exley. De bildades under pandemin och har under åren skapat ett namn för dem själva med radiospelningar och efter pandemin även en hel del livespelningar.

Favoriter Apple Music

Senast ut med duon är singeln Blowing kisses. En charmig elektropoplåt med mjuk sång och härligt pulserande produktion. Det är medryckande synthar och feta trummor som bygger upp arrangemanget. Till det får vi en ögonblicklig melodi tillsammans med den drömliknande sången. Underbart!

Om singeln berättar Lucky Iris:

“Jag hörde någon säga; ”en förälskelse är bara brist på information” och jag kunde bara inte få det ur mitt huvud – men jag vägrar se en förälskelse som bara det för det tar allt det roliga ur det, eller hur?!
Blowing kisses handlar om att ha en crush. Det handlar om den punkten där det förvandlas till något mer, för till skillnad från det främling antydde, ju mer information du lär dig om din crush, desto mer faller du för personen. Det handlar om att hänga på varje ord de säger, att vara ute och bara kunna se dem. Och när de säger ditt namn, den känslan du får varje gång, är det som första gången någon någonsin har sagt ditt namn… Jag antar att det är en ”om du vet, vet du”-känsla… om du gör det kommer du att förstå och om inte, vet att det är en värdefull låt om att vara desperat att få veta vad den andra personen tänker.”

Med singeln tar vi ännu ett steg närmare EP:n Maybe I’m too much, som släpps den 11:e Augusti.

Lucky Iris

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011