Med en funkig och läcker basgång och elgitarr inleder PAMELA sin nya singel Kluster. Känslan i låten är fylld av attityd och ljudbilden balanserar mellan pop och rock medan arrangemanget byggs upp sakta men säkert för varje vers. På detta kan vi lägga till en stark melodi som får Kluster att kännas genreöverskridande. Något som borde passa folk som gillar pop men också rock, funk och blues.

Nordiska Favoriter

Om singeln berättar PAMELA:

”Texten är skriven utifrån känslor som bygger på olika situationer av möten med olika människor som vänder upp och ner på ens liv på olika sätt. Att söka bekräftelse, granska sig själv utifrån, gå över gränser, lockelser och växla mellan depressioner och visioner.”

Med Kluster följer Pamela upp singeln Dekadens från i fjol som du också lyssna på i bloggen tillsammans med en intervju med sångerskan.

PAMELA

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011