Den Brooklyn-baserade artisten Jett Jenkins släpper med Bite the bullet andra singeln för året. Här bjuder sångerskan oss på skönt drömliknande alt-pop som andas 70-tal i produktionen, vilket jag gillade. Saken är den att texten i refrängen är faktiskt inspirerad av Neil Youngs Heart of gold, och med det gör Jett en homage till en av de artister som betytt mest för henne.

DOLBY ATMOS

Om singeln berättar Jenkins för bloggen:

Bite the bullet handlar om att ta sig igenom svåra delar i livet. Det handlar om att vara stolt över sig själv, för att bara vara på denna jord och överleva. Håller upp huvudet i de svåra tiderna, som kanske inte helt gått över, men står och stannar. Att stanna för att hitta något, vad som helst.”

Överlag bjuds vi på bra alt-pop skulle jag säga. Skön sång och känsla i låten fick i alla fall mig att fastna för Bite the bullet. Du hör resultatet här nedan.

Jett Jenkins

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011