Finns det något skönare än EDM-pop på sommaren!? Angelus ger oss det självklara soundtracket till alla förfester, strandhäng och stjärnklara kvällar när han släpper Save me tonight. Låten inleds med fjäderlätt piano och subtila syntar som sedermera gå över i tyngre RnB/trap-beats och build-up mot ett hookigt drop. Helhetskänslan är svävande och kan likställas med att springa fritt över en öppen äng. Troligtvis är det den långa process bakom släppet som Angelus som gynnar slutprodukten. Produktionen berättar artisten har tagit fyra år att färdigställa, anledningen är att Angelus velat hålla soundet fritt från färdiga samplingar och istället fokuserat på att skapa sitt unika uttryck. Ett djärvt val som definitivt lönat sig.

Nordiska Favoriter

Tittar vi närmare på låtens innebörd talar texten om musikskaparens personliga erfarenheter om att vara ung, orädd men även osäker och inte våga ta plats.

Save me tonight baserades delvis på ett trauma från barndomen. Idag är det skönt att lyssna på låten med dess innebörd och känna att man är förbi det stadiet och mycket starkare som person.”

Angelus

Upplyftande texter är alltid de som träffar starkast i hjärtat således blir Save me tonight en riktigt stark singel.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.