Låt dig omsvepas av singeln Varje tanke och ton med Sara Irisdotter.
Jag som inte är superbevandrad i jazzmusiken blev positivt överraskad när jag hörde Saras nya låt. Det är något behagligt över musiken och jag kan inte låta bli att tycka att Nisse Anderssons trumpet som löper genom låten blev väldigt läckert.

Dolby Atmos

”Jag har alltid tyckt mycket om jazz, inte minst svensk jazz. Som sångerska har jag dock inte vågat mig på det förrän nu. Efter att ha släppt mitt debutalbum 2021, fick jag flera uppmuntrande kommentarer om att det går att ana jazziga influenser i mitt sätt att sjunga. Detta ville jag utforska.”

Sara Irisdotter

Man ska alltid testa nya saker och det är ju positivt när resultatet blir såhär behagligt som på just Varje tanke och ton. Framförallt är en en stor skillnad på denna låt och Saras förra, den mer popiga och energifyllda När ljuset kom. Det bevisar ju vilket bredd Sara har och hur bra hon för sig mellan generar och stilar.

Om du likt jag inte är lika bevandrad i jazzmusiken kan jag rekommendera dig att ge Varje tanke och ton en lyssning här nedan. Du kan bli positivt överraskad.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.