Den australiensiska artisten Moav har imponerat på mig en del med sin emotionella pop.
Efter en knippe singlar är det nu dags för denna 19-årige talang att släppa EP:n Crying is for losers. Fem spår som bygger på sångarens starka känslor, som någonstans blir ännu starkare med sångarens mjuka och uttrycksfulla röst. Lyssna bara på Tongue tied där Moav sjunger om den där speciella någon som ger honom fjärilar i magen. Man blir lika lyckligt kär som Moavs ord.

Svensk Pop

Men det är inte bara luftiga och emotionella låtar Moav ger oss på EP:n. Vi får även den mer funkiga och medryckande A bit too much, eller energiknippet Stacy. Gemensam nämnare är fortfarande stora känslor, vilket ju alltid gör sig så bra i pop.

Moav ger definitivt fans av bland annat Boy in Space och Lauv möjlighet att upptäcka ännu en spännande akt att lyssna på.

Moav

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.