Dags att hylla 80-talet i denna härliga låt om musikårets bästa nostalgiår 1984.
Det är fem herrar som har småländska Ljungby som gemensamma nämnare. De gav en gemensam vän en 50-årspresent igenom att spela in en hyllningslåt till året då jag fyllde 10 och Frankie Goes To Hollywood samt Alphaville regerade på topplistorna. Resultatet är en skamlös hyllning till 80-talet med en underbar blinkning till Just can’t get enough och alla delar av en ljudbild som gör en 80-talslåt så mycket 80-tal.
Var du med under årtioendet kommer du älska 1984 (…i rock och stövlar och stylat hår) och var du inte med, kommer du garanterat att älska det ändå.

Skicka in din musik
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011