Dags att hylla 80-talet i denna härliga låt om musikårets bästa nostalgiår 1984.
Det är fem herrar som har småländska Ljungby som gemensamma nämnare. De gav en gemensam vän en 50-årspresent igenom att spela in en hyllningslåt till året då jag fyllde 10 och Frankie Goes To Hollywood samt Alphaville regerade på topplistorna. Resultatet är en skamlös hyllning till 80-talet med en underbar blinkning till Just can’t get enough och alla delar av en ljudbild som gör en 80-talslåt så mycket 80-tal.
Var du med under årtioendet kommer du älska 1984 (…i rock och stövlar och stylat hår) och var du inte med, kommer du garanterat att älska det ändå.

Apple Music Svensk Pop
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.