Silverkulten bjuder oss på en riktigt långkörarlåt i form av singeln På kollisionskurs med samtiden. En singel som borde upplevas via en kassettbandspelare sittandes i en bil som doftar bensin och Wunderbaum. Eller för att göra det lättare, så kan jag tänka mig uppleva låten i ett festivalstält en varm sommardag med en kall öl i handen. Det funkar det också.

Dolby Atmos

Melodierna till låten har funnits i bandets ådror länge, men dess bitar föll på plats under en roadtrip till Västerbottens inland sommaren 21. En låt om att längta tillbaka efter en tid som man aldrig upplevt. Folkparksromantik och hålligång. Nu blir låten titelspåret från bandets kommande album som släpps nästa år.

Silverkulten

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.