Det är dags för Erik Eljest att följa upp singeln Ta min hand som släptes i April. Nya singeln är en kärlekshyllning till den där speciella någon. Titeln säger ganska mycket om låtens tema; Vet inte vad jag vore utan dig.

Nordiska Favoriter

Produktionen är helt klart spännande. Med en avskalad inledning, som byggs på en akustisk gitarr växlas den efter halva låten till mer rock och starka manskörer. Ett annorlunda sätt att bygga upp låten på. Det är lite som en vacker kärleksballad som tar anabola, men det funkar skulle jag säga. Det är som det blir en extra tyngd till orden Erik sjunger. Resultatet är vispop, rap och rock. Allt upplever vi på tre och enhalv minut.

Erik Eljest

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011