Countrysångerskan Jessica Falk är tillbaka i bloggen!
I don’t know why är inspelad i Addiction Sound Studios i Nashville och är skriven av sångerskan tillsammans med Vip Vipperman och producerad av Scott Baggett, som bland annat jobbat med Alison Krauss, Dolly Parton och Hank Williams Jr för att nämna några få. Med andra ord har Jessica definitivt varit i goda händer under inspelningen och det märks på resultatet.

Covered PSB

Med I don’t know why får vi klassisk countrymusik som berättar om att förlåta och släppa taget. Allt balanserar snyggt mellan det vemodiga i versen samt det medryckande i refrängen. Något som gör resultatet till klassisk country som både berör och bjuder upp till dans.

Om samarbetet berättar Vipperman:

”Det är en enorm, oförglömlig, ostoppbar refräng med en gripande berättelse i verserna. Kärleken erövrar allt och helar allt och leder till ren glädje i refrängen. Din röst, ditt hjärta och ditt sinne lyser verkligen här. Den lär oss om kärlek, förlåtelse och glädje. Jag är välsignad och mycket favoriserad att få vara din partner på detta glada firande. En skinande ny låt med oändliga möjligheter.. Tack!”

Med I don’t know why släpper Jessica första smakprovet från kommande EP:n Survivors som släpps den 15:e September.

Jessica Falk

Vad tyckte du?
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011