Många upptäckte Umeå-artisten Sarah Sackerud och hennes Fröken Sackerud när hon var med i Svensktoppen Nästa i början av 10-talet. Under åren har sångerskan fortsatt att skriva låtar och nu är det äntligen dags för Sackerud att släppa sin musik som hon skapat tillsammans med Johan Wållberg.

Popmuzik Podcast

”Jag kan inte spela några instrument annat än på gehör, jag kan inte sjunga men jag kan fånga berättelser som blir till en melodi och det blir mina låtar från verkligheten. Mina egna eller andras som jag fångar in – det är min kanal jag kan inte leva utan den oavsett om någon lyssnar eller inte så fortsätter jag att skriva musik för min egen skull.”

Fröken Sackerud

Först ut är den vackra pianobaserade singeln Du är som vi. En somrig och popballad om att se den andre individen och förstå den. Ett fint budskap om att stötta varandra, vem man än är.
Melodin är svävande och luftig. Det blir ett fint samspel mellan pianot och de andra instrumenten när ljudbilden målas upp för oss.

Just nu förbereder Fröken Sackerud att släppa två album med låtar som spänner över ett helt decennium. Tills dess kan du njuta av singeln Du är som vi här i bloggen.

Fröken Sackerud

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011