Den anonyme artisten Handshake In Space följer upp singeln Close to your eyes som släpptes i början av Maj med Kiss me slowly. Denna gång får artisten sällskap av producenten Bouingy och sångerskan Linnsy.

Svensk Pop Apple Music

Resultatet är en skönt medryckande houselåt där de studsiga beatsen är medryckande med en bra punch i nedslagen. Det känns som klippt och skuren för sommaren dansgolv, eller vad säger du? Jag skulle definitivt kunna höra denna spelas på en fullproppad klubb under en bar himmel. Det är ju ändå sommar och med Kiss me slowly kan det definitivt bli en tropisk sådan.

Handshake In Space

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011