Den New York-baserade producenten och DJ:n Martial Simon ger oss melodisk klubbmusik med sin senaste singel Red flags.

Favoriter Apple Music

Med housepiano och ett läckert driv i trummorna skapar Martial en hit för dansgolven och våra spellistor. Om singeln berättar producenten för bloggen:

”Sociala medier är överväldigande inarbetade i våra dagliga liv genom att dominera vår uppmärksamhet, rubrikerna och i många fall vilka vi är…eller verkar vara. Red flags är ett personligt uttryck för hur sociala medier manipulerar relationer med självtvivel. Det här är en hymn för dem som inte är rädda för att omfamna sina brister eller vägrar att bli definierade av dem…”

Med Red flags släpper Simon sin femte singel för året som gett honom en hel del stora framgångar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011