Den New York-baserade producenten och DJ:n Martial Simon ger oss melodisk klubbmusik med sin senaste singel Red flags.

Favoriter Apple Music

Med housepiano och ett läckert driv i trummorna skapar Martial en hit för dansgolven och våra spellistor. Om singeln berättar producenten för bloggen:

”Sociala medier är överväldigande inarbetade i våra dagliga liv genom att dominera vår uppmärksamhet, rubrikerna och i många fall vilka vi är…eller verkar vara. Red flags är ett personligt uttryck för hur sociala medier manipulerar relationer med självtvivel. Det här är en hymn för dem som inte är rädda för att omfamna sina brister eller vägrar att bli definierade av dem…”

Med Red flags släpper Simon sin femte singel för året som gett honom en hel del stora framgångar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.