Amskøld och Sonja är tillbaka med sin andra låt på modersmålet. I Känna det som känns får vi en mjuk och ömsint ballad som talar om att vilja förbli i känslan av kärlek när den egentligen är ett minne blott. Såhär lagom till sommaren utspelar sig låten under årets varmare månader och blickar nostalgiskt tillbaka på den där sommarflirten som aldrig blev något mer än en flyktig förälskelse. Såhär säger Amskøld om släppet:

Svensk Pop Apple Music

”Jag hade kommit på ackord och melodier till låten och tänkte först att den skulle vara på engelska. Sen när jag och Sonja träffades så skrev vi den på svenska. Vi kände att det passade mycket bättre. Jag har ju skrivit mer på svenska den senaste tiden och det känns naturligt att släppa denna låt som en uppföljare till “När du inte vill ha mig” som var med i Songland tidigare i år.”

Sonja Davis fyller i:

”Vi tänkte att det vore fint att släppa en sån här låt precis innan sommaren. Låten känns verkligen som en försommar-låt som man vill lyssna på den här tiden på året.”

Troligtvis kommer den här låten hela många brustna hjärtan i sommar och definitivt adderas till en och annan hit-lista.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011