Padam!
Det finns hits och det finns monsterhits. Kylie Minogue tar oss tillbaka till Can’t get you out of my head-marker med nya singeln Padam Padam som släpptes idag. Detta är första singeln från sångerskans kommande album Tension, som släpps den 22:a September.

Popmuzik Lover Patreon

Om albumet berättar Kylie:

”Jag inledde det här albumet med ett öppet sinne och en tom sida. Till skillnad från mina två senaste album fanns det inget ”tema”, det handlade om att hitta hjärtat eller det roliga eller fantasin i det ögonblicket och att alltid försöka hjälpa låten. Jag ville fira varje låts individualitet och dyka in i den friheten. Jag skulle säga att det är en blandning av personlig reflektion, klubbövergivenhet och melankolisk high.”

Med Padam Padam får vi Kylie i högform skulle jag säga. Sjukt medryckande kombination av pop och house. Lagom repetitiv i refrängen för att bli den där givna hiten. Är det låten som kommer att spelas på alla dansgolv hela sommaren? Givet.

Padam Padam är skriven av Ina Wroldsen och Peter Rycroft samt producerad av Lost Boy. Mixen är som all bra musik idag i Dolby Atmos och har du inte skaffat din Apple Music-prenumeration än så är det dags nu. Detta upplever du fel annars.

Videon till Padam Padam spelades in i Los Angeles och regisserad av Sophie Muller, där vi får se sångerskan omgiven av dansare i bland annat en bakgård och i en diner. Enligt Kylie berättar hon på sin Instagram att inspelningen var otroligt kul och det märks på resultatet. Läcker är den i alla fall, vilket du ser här nedan.

För dig som älskar en titt bakom kuliserna, så har Kylie nu släppt en sådan från inspelningen av musikvideon till Padam Padam.

Kylie Minogue

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011