Efter dubbelsingeln Say what you want och Calling out your name är den artisten Fourth Daughter tillbaka med den mörka och elektroniskt drivna Take the fall. Låten knyter an till känslan av att vilja finna sig själv och den ångest som ibland kan komma med att känna sig vilse i denna värld. Låten bygger spänning från första stund och inleds med luftiga, lätta syntar för att sedermera breda ut en maffig refräng passande för klubben.

Följ på Apple Music

”Den mentala tortyren av att försöka ta plats när man är blyg och rädd för att göra ett misstag leder ofta till en intern dialog om vad andra människor kommer tänka. Jag hade en ganska dålig dag när jag skrev den här låten, men fint nog blev det väldigt anekdotiskt om vad jag kände vid den tiden. Det var min första resa till London för att skriva med Paul Whalley som senare även producerade hela EP:n.

Fourth Daughter

Fourth Daughter

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011