Karmic Neighborhood är en duo som består av Armand Ruby och Julian Colbeck, som träffade varandra när de flyttade till samma område i staden Royal Oaks i Kalifornien. De släppte två låtar i fjol och nu är det dags får årets första singel i form av Song of Wonder.

Svensk Pop Apple Music

Här bjuds vi på drömliknande, organisk pop med stark sång av Kristen Trayer. Produktionen är luftig och svävande med mjuka synthar och slagverk samt David Gilmour-doftande gitarrer. Man får en viss känsla av musiken från 80-talet i arrangemanget skulle jag säga.

Om singeln berättar Julian Colbeck:

”Ett skämmande vackert kalejdoskop av naturliga ljud och harmonisk sång som omedelbart rullar in lyssnaren samtidigt som den dröjer kvar i sinnet.”

Song of Wonder är tagen från filmen Equinox the Musical.

Karmic Neighborhood

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011