Dancehall möter pop när Jorja Smith ger oss den energifulla och charmiga singeln Little things. Här sjunger supertalangen om spontaniteten i att se någon du gillar och ”go with the flow” för att se vad som händer…

Nordiska Favoriter

Låten är ganska lätt att förstå och kan ses som ett litet hopkok. När vi började skapa det här tracket föreställde jag mig att gå in på en fest och se någon jag hade haft ögonen på ett tag. Det är kul!

Jorja Smith

Singeln är producerad av välrenommerade P2J och New Machine. Likt den visionär Jorja är kommer släppet självklart med en tillhörande video signerad Bolade Banjo. Här har artist och regissör försökt fånga essensen av den lekfulla energi som gömmer sig i text och instrumentering. Vi följer ett ungt pars resa som varvas med live-intervjuer från partyn hämtade från 80-talets rave till nutid. En perfekt låt för sommarens alla fester!

Jorja Smith

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.