Dancehall möter pop när Jorja Smith ger oss den energifulla och charmiga singeln Little things. Här sjunger supertalangen om spontaniteten i att se någon du gillar och ”go with the flow” för att se vad som händer…

Svensk Pop Apple Music

Låten är ganska lätt att förstå och kan ses som ett litet hopkok. När vi började skapa det här tracket föreställde jag mig att gå in på en fest och se någon jag hade haft ögonen på ett tag. Det är kul!

Jorja Smith

Singeln är producerad av välrenommerade P2J och New Machine. Likt den visionär Jorja är kommer släppet självklart med en tillhörande video signerad Bolade Banjo. Här har artist och regissör försökt fånga essensen av den lekfulla energi som gömmer sig i text och instrumentering. Vi följer ett ungt pars resa som varvas med live-intervjuer från partyn hämtade från 80-talets rave till nutid. En perfekt låt för sommarens alla fester!

Jorja Smith

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011