Elias Emanuel är tillbaka med guldkornet Idioterna ska fatta. Till en luftig synt-inspirerad ljudbild skapar denna talangfulla artist en självklar sommarhit. Ljudbilden andas catchy pop där melodin kontrasteras perfekt mot den lyxiga produktionen. Texten tar ett tydligt introspektivt perspektiv och reflekterar kring vår samtid. Artisten talar om att vara ensam i en värld där han försöker förstå sig på sin egen konst och uttrycksform. Han framhäver hur svårt det är att bli hörd i en tid där alla vill bli bekräftade och går över lik för att nå sina mål. 

Popmuzik Lover

”Måste man nära gudskomplexet vid sin barm för att ha en chans att klara av vår konkurrenslystna tid? Med den utgångspunkten har jag skrivit en låt som ska ge känslan av att natten är evig och allt ordnar sig till sist.”

Elias Emanuel

Personligen är jag löjligt förtjust i neonstänkt pop med starka melodier och Elias träffar i mitt tycke alla rätt på den starka singeln Idioterna ska fatta.

Elias Emanuel

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.