Elias Emanuel är tillbaka med guldkornet Idioterna ska fatta. Till en luftig synt-inspirerad ljudbild skapar denna talangfulla artist en självklar sommarhit. Ljudbilden andas catchy pop där melodin kontrasteras perfekt mot den lyxiga produktionen. Texten tar ett tydligt introspektivt perspektiv och reflekterar kring vår samtid. Artisten talar om att vara ensam i en värld där han försöker förstå sig på sin egen konst och uttrycksform. Han framhäver hur svårt det är att bli hörd i en tid där alla vill bli bekräftade och går över lik för att nå sina mål. 

Favoriter Apple Music

”Måste man nära gudskomplexet vid sin barm för att ha en chans att klara av vår konkurrenslystna tid? Med den utgångspunkten har jag skrivit en låt som ska ge känslan av att natten är evig och allt ordnar sig till sist.”

Elias Emanuel

Personligen är jag löjligt förtjust i neonstänkt pop med starka melodier och Elias träffar i mitt tycke alla rätt på den starka singeln Idioterna ska fatta.

Elias Emanuel

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011