Elias Emanuel är tillbaka med guldkornet Idioterna ska fatta. Till en luftig synt-inspirerad ljudbild skapar denna talangfulla artist en självklar sommarhit. Ljudbilden andas catchy pop där melodin kontrasteras perfekt mot den lyxiga produktionen. Texten tar ett tydligt introspektivt perspektiv och reflekterar kring vår samtid. Artisten talar om att vara ensam i en värld där han försöker förstå sig på sin egen konst och uttrycksform. Han framhäver hur svårt det är att bli hörd i en tid där alla vill bli bekräftade och går över lik för att nå sina mål. 

Favoriter Apple Music

”Måste man nära gudskomplexet vid sin barm för att ha en chans att klara av vår konkurrenslystna tid? Med den utgångspunkten har jag skrivit en låt som ska ge känslan av att natten är evig och allt ordnar sig till sist.”

Elias Emanuel

Personligen är jag löjligt förtjust i neonstänkt pop med starka melodier och Elias träffar i mitt tycke alla rätt på den starka singeln Idioterna ska fatta.

Elias Emanuel

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011