Detta var riktigt fint och träffade rakt i hjärtat, i alla fall på mig.
När orden tagit slut är en ballad som handlar om när en relation tar slut och det inte finns några ord kvar att säga mellan de två. Produktionen effektfull när den inleds med piano innan den målas upp med slagverk och stråkar. Det blir snyggt filmiskt och Jan Johansens röst ger verkligen rysningar när han sjunger om när kärleken tagit slut och det som man en gång hade och kände inte längre finns kvar.

Popmuzik Lover

När orden tagit slut är producerad av Jan Johansen och det vackra stråkarrangemanget är skapat av Mattias Bylund. Låten är skriven av sångaren tillsammans med Mikael Karlsson, Steve Kratz och Nanna Kratz.

Jan Johansen

Vad tyckte du?
+1
1
+1
6
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.