Tänk att älska varandra så mycket att man tillslut förstör sig själv. Att man helt enkelt anpassar sig till den andre hela tiden. Något som tillslut kan blir en brytning för många.
Det är temat på singeln Fatta Così med den italienska artisten Le Cose Che Non Dico.

Apple Music Svensk Pop

låten i sig är lekfull och dansant. En synthig produktion med sköna beats som pumpar fram låten tillsammans med en ögonblicklig melodi. Det är som sagt väldigt lätt att älska detta.
Gillar du just italiensk pop så kommer Fatta Così definitivt passa dig perfekt. Jag lovar.

Följ Le Cose Che Non Dico på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.