Soul och återigen soul! Finns det något bättre. Prince Prime förgyller våra öron med sin silkeslena stämma på singeln Längtar hem. Här hör vi honom sjunga om den frustration som ibland kan komma med distansen till någon man älskar. En distans som artisten även förklarar ofta tär på en relation och ställer krav på båda parterna att ha tålamod och tillit.

Popmuzik in Dolby Atmos

”Melodin och och orden vänder sig till hjärtat i en vädjan om att inte låta distansen driva två isär. Beaten driver på som livet självt och ackorden och körerna finner styrka från gospelns värld. – ..vänta på mig, lita på mig.”

Prince Prime

Singeln är ett samkprov från musikskaparens kommande EP och blandar precis som Prince Prime så vacker beskriver, storartade R&B-beats med magin i gospel. Sina rötter har han i Tensta Gospel Choir och den legendariska soul-gruppen Blacknuss. Närmast i sikte förutom EP är medverkan i den ny-uppsatta musikalen HIAR på Göta Lejon.

Prince Prime

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.