Soul och återigen soul! Finns det något bättre. Prince Prime förgyller våra öron med sin silkeslena stämma på singeln Längtar hem. Här hör vi honom sjunga om den frustration som ibland kan komma med distansen till någon man älskar. En distans som artisten även förklarar ofta tär på en relation och ställer krav på båda parterna att ha tålamod och tillit.

DOLBY ATMOS

”Melodin och och orden vänder sig till hjärtat i en vädjan om att inte låta distansen driva två isär. Beaten driver på som livet självt och ackorden och körerna finner styrka från gospelns värld. – ..vänta på mig, lita på mig.”

Prince Prime

Singeln är ett samkprov från musikskaparens kommande EP och blandar precis som Prince Prime så vacker beskriver, storartade R&B-beats med magin i gospel. Sina rötter har han i Tensta Gospel Choir och den legendariska soul-gruppen Blacknuss. Närmast i sikte förutom EP är medverkan i den ny-uppsatta musikalen HIAR på Göta Lejon.

Prince Prime

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011