Med en skön 80-talsdoftande känsla i produktionen släpper Josefin Solberg singeln Hjärtan slår. Låten inleds mörkt lite suggestivt medan den sakta bygger upp mot refrängen där allt är som en explosion av energi och det blir skönt medryckande och melodin känns ögonblicklig. Skulle nog våga påstå att alla vi som gillar bra synthpop kommer uppskatta Josefins nya singel.
Låten i sig är ett smakprov från sångerskans kommande debut-EP som något förvirrande heter Nr. II.

Popmuzik Lover Patreon

Om singeln berättar Josefin för bloggen:

“I många berättelser hamnar karaktärer i en “point of no return” som till exempel kan handla om att välja sida, utkämpa en kamp som bara den personen kan utkämpa osv… Det är i det utgångsläget, utan återvändo som jag tycker det händer mycket spännande.“

Hjärtan slår är skiven av sångerskan samt producerad av Anton Sevieri.

Josefin Solberg

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011