Ibland kan insikten av att man gillar någon komma väldigt plötsligt. Kanske är det för att vi är experter på att tränga bort känslor för att skydda oss själva? Eller så är det rent av så att vi bara är ignoranta ibland. Till en ösig produktion med utgångspunkt i pop-rocken levererar artisten Madison Davenport en hookig introspektiv singel i Oh shit!

Nordiska Favoriter

”Du vet det ögonblicket när du inser att du gillar någon? Och du tänker för dig själv, ”Oh shit… Jag gillar dig.” Den här låten är det ögonblicket för mig. Jag försökte ha en friend with benefits, men för helvete, jag fick känslor.”

Madison Davenport

Live-trummor, organisk instrumentering och snygga syntar utgör grunden. Men framförallt är det melodin som lyser starkast i denna dynamiska singel. Tidigare har artisten agerat i serier som Shameless, Black Mirror och Sharp Objects vilket är en riktigt bra lista över meriter. Nu verkar det dock som skådespeleriet lagts lite på hyllan för att fokusera på musiken. Oh shit! markerar den andra singeln från denna lovande talang som jag tror kommer ha en minst lysande karriär som artist.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.