Ibland kan insikten av att man gillar någon komma väldigt plötsligt. Kanske är det för att vi är experter på att tränga bort känslor för att skydda oss själva? Eller så är det rent av så att vi bara är ignoranta ibland. Till en ösig produktion med utgångspunkt i pop-rocken levererar artisten Madison Davenport en hookig introspektiv singel i Oh shit!

Favoriter Apple Music

”Du vet det ögonblicket när du inser att du gillar någon? Och du tänker för dig själv, ”Oh shit… Jag gillar dig.” Den här låten är det ögonblicket för mig. Jag försökte ha en friend with benefits, men för helvete, jag fick känslor.”

Madison Davenport

Live-trummor, organisk instrumentering och snygga syntar utgör grunden. Men framförallt är det melodin som lyser starkast i denna dynamiska singel. Tidigare har artisten agerat i serier som Shameless, Black Mirror och Sharp Objects vilket är en riktigt bra lista över meriter. Nu verkar det dock som skådespeleriet lagts lite på hyllan för att fokusera på musiken. Oh shit! markerar den andra singeln från denna lovande talang som jag tror kommer ha en minst lysande karriär som artist.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011