Brian Hazard och hans Color Theory ger oss än en gång vemodig synthpop när han nu är aktuell med singeln The Rot. Artisten bjuder oss än en gång på välgjord produktion med en behaglig svärta och atmosfär. Det är verkligen något med hans retrosound som jag faller för. Bra melodier och arrangemang kommer man långt med i min bok.

Popmuzik Podcast

The Rot handlar om kärlekens oundvikliga förfall. Hur det som en gång var så starkt och fast, helt plötsligt börjar glida en ur fingrarna och tuna bort. Det är väl här som jag personligen uppskattar Brian och hans musik mest. När han kombinerar svärtan i sina texter med de mjuka syntharna. Det blir en spännande kontrast av melankoli och pop samt en låt som håller sig kvar.

Color Theory

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011