Brian Hazard och hans Color Theory ger oss än en gång vemodig synthpop när han nu är aktuell med singeln The Rot. Artisten bjuder oss än en gång på välgjord produktion med en behaglig svärta och atmosfär. Det är verkligen något med hans retrosound som jag faller för. Bra melodier och arrangemang kommer man långt med i min bok.

Svensk Pop

The Rot handlar om kärlekens oundvikliga förfall. Hur det som en gång var så starkt och fast, helt plötsligt börjar glida en ur fingrarna och tuna bort. Det är väl här som jag personligen uppskattar Brian och hans musik mest. När han kombinerar svärtan i sina texter med de mjuka syntharna. Det blir en spännande kontrast av melankoli och pop samt en låt som håller sig kvar.

Color Theory

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.